Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης   | Βοήθεια | Επικοινωνία | English edition |
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Αρχική σελίδα > Πληροφορίες για τη Βιβλιοθήκη  > Χάρτες και Εικονικές Περιηγήσεις Βιβλιοθήκης  > Νομός Μαγνησίας Login Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα |
| Πληροφορίες για τη Βιβλιοθήκη  | Υπηρεσίες  | Αναζήτηση σε Πληροφοριακές Πηγές  | Intranet Βιβλιοθήκης |
Νομός Μαγνησίας - Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή
Το Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή (Λ.Κ.Κ.Μ.) βρίσκεται στην πόλη του Βόλου και στην ομώνυμη οδό στον αριθμό 38.
 
Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα Στοιχεία Επικοινωνίας (π.χ. Διεύθυνση, τηλέφωνα, fax)
Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα Ωράριο Λειτουργίας
Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα Προσφερόμενες Υπηρεσίες
Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα Περισσότερες πληροφορίες
Εικονίδιο μετάβασης σε άλλη ιστοσελίδα Κατάλογος ειδικής συλλογής (Υπό κατασκευή)
    Φωτογραφία κτιρίου Λαογραφικού Κέντρου Κίτσου Μακρή
Φωτογραφία κτιρίου Λ.Κ.Κ.Μ.

  Χάρτης νομού Μαγνησίας - Μεγαλύτερη Προβολή
Χάρτης νομού Μαγνησίας
Προέλευση χάρτη
 

Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις: Εικονίδιο μετάβασης μέσα στη σελίδα Οδικώς
Εικονίδιο μετάβασης μέσα στη σελίδα ΤΑΞΙ
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:
   Εικονίδιο μετάβασης μέσα στη σελίδα ΚΤΕΛ
   Εικονίδιο μετάβασης μέσα στη σελίδα ΟΣΕ
   Εικονίδιο μετάβασης μέσα στη σελίδα Αστικές Συγκοινωνίες

 
Οδικώς
Από Αθήνα: Από την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Ε75) στρίβετε στον κόμβο Βελεστίνου για Βόλο. Η παλιά εθνική οδός Λάρισας-Βόλου στην οποία βρίσκεστε οδηγεί στην οδό Λαρίσης και στο κέντρο της πόλης. Ακολουθείτε την οδό Λαρίσης η οποία συνεχίζει ως οδός Γρ. Λαμπράκη. Εναλλακτικά από την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στρίβετε δεξιά στον κόμβο των Μικροθηβών για Ν. Αγχίαλο-Βόλο. Η παλιά εθνική οδός στην οποία βρίσκεστε οδηγεί στην οδό Αθηνών και στο κέντρο της πόλης. Ακολουθείτε την οδό Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη. Ακολουθείτε την οδό Γρ. Λαμπράκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιάσονος, προχωράτε ευθεία στην οδό Ιάσονος και στο τέλος της ακολουθείτε την πορεία του δρόμου προς την οδό Πολυμέρη. Ακολουθώντας τις πινακίδες προς το Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή στρίβετε από την οδό Πολυμέρη αριστερά στην οδό Φιλίππου Ιωάννου. Προχωράτε ευθεία και στρίβετε δεξιά προς την οδό Κωνσταντά. Από την οδό Κωνσταντά στρίβετε δεξιά προς την οδό Κίτσου Μακρή. Οι περιοχές 1-2-3 του χάρτη Βόλου αντιστοιχούν στις παραπάνω οδηγίες.
 
Από Θεσσαλονίκη: Από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών (Ε75) στρίβετε στον κόμβο Βελεστίνου για Βόλο. Η παλιά εθνική οδός Λάρισας-Βόλου στην οποία βρίσκεστε οδηγεί στην οδό Λαρίσης και στο κέντρο της πόλης. Ακολουθείτε την οδό Λαρίσης η οποία συνεχίζει ως οδός Γρ.Λαμπράκη. Ακολουθείτε την οδό Γρ. Λαμπράκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιάσονος, προχωράτε ευθεία στην οδό Ιάσονος και στο τέλος της ακολουθείτε την πορεία του δρόμου προς την οδό Πολυμέρη. Ακολουθώντας τις πινακίδες προς το Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή στρίβετε από την οδό Πολυμέρη αριστερά στην οδό Φιλίππου Ιωάννου. Προχωράτε ευθεία και στρίβετε δεξιά προς την οδό Κωνσταντά. Από την οδό Κωνσταντά στρίβετε δεξιά προς την οδό Κίτσου Μακρή και μπροστά από το ΛΚΚΜ. Οι περιοχές 1-2-3 του χάρτη Βόλου αντιστοιχούν στις παραπάνω οδηγίες.
 
Από την Κεντρική Βιβλιοθήκη: Κατευθυνθείτε από τους χώρους στάθμευσης προς την οδό Ιάσονος και ακολουθείτε τις πινακίδες προς το Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή. Στο τέλος της οδού Ιάσονος ακολουθείτε την πορεία του δρόμου προς την οδό Πολυμέρη. Στρίβετε από την οδό Πολυμέρη αριστερά στην οδό Φιλίππου Ιωάννου. Προχωράτε ευθεία και στρίβετε δεξιά προς την οδό Κωνσταντά. Από την οδό Κωνσταντά στρίβετε δεξιά προς την οδό Κίτσου Μακρή και μπροστά από το ΛΚΚΜ. Οι περιοχές 2-3 του χάρτη Βόλου αντιστοιχούν στις παραπάνω οδηγίες.
Εικονίδιο επιστροφής στην αρχή της σελίδας 
    ΤΑΞΙ Βόλου: τηλ. 2421-027777, 2421-037880.

Χάρτης Βόλου - Μεγαλύτερη Προβολή
Χάρτης πόλης Βόλου
 
Προέλευση χάρτη:
Δήμος Βόλου, Τουριστικός Χάρτης Βόλου, Βόλος: ΔΕΟΒ, 1996.
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
 
ΚΤΕΛ Μαγνησίας:
 • Βόλος, Α.Ζάχου 5, τηλ. 800-11-35555 (χωρίς χρέωση), 24210 33253, 24210 25527, Γραφείο πόλης Ιάσονος 86, τηλ. 24210 38007.
   
 • Αθήνα, Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων 260 Κάτω Πατήσια, τηλ. 21-08317186. Η μετάβαση στο Βόλο πραγματοποιείται σε 4 ώρες (325 χλμ.). Περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο των ΚΤΕΛ Μαγνησίας.
   
 • Θεσσαλονίκη, Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Δενδροπόταμος Θεσσαλονίκης, τηλ. 231-0595424, 231-0595491. Η μετάβαση στο Βόλο πραγματοποιείται σε 2 ώρες και 30΄ (216 χλμ.) Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο των ΚΤΕΛ Μαγνησίας.
   
Εικονίδιο επιστροφής στην αρχή της σελίδας 
ΟΣΕ Βόλου:
 • Βόλος, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. 2421-023712, 2421-024056.
   
 • Αθήνα, Αφετηρία: σταθμός Λαρίσης, τηλ. 21-05297777. Τα δρομολόγια εκτελούνται σε 4 ώρες και 30΄ (με αμαξοστοιχία Intercity).
   
 • Θεσσαλονίκη, Αφετηρία: Σιδηροδρομικός Σταθμός τηλ. 231-0517517. Τα δρομολόγια εκτελούνται μέσω του σταθμού Λάρισας σε 1 ώρα και 30΄ (με αμαξοστοιχία Intercity). Δεν υπολογίζεται η ώρα αναμονής στο σταθμό Λάρισας.
   
Εικονίδιο επιστροφής στην αρχή της σελίδας 
Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: τηλ. 2421-028632.
 • Από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Βόλου: Στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Βόλου βρίσκεται και η αφετηρία των αστικών συγκοινωνιών της πόλης. Επιβιβαστείτε στο λεωφορείο νο.2 και κατεβείτε στη στάση Δημαρχείου (οδός Γρ. Λαμπράκη). Από την ίδια στάση επιβιβαστείτε στο λεωφορείο νο.3 και κατεβείτε στη στάση Περραιβού επί της οδού Αναλήψεως. Αφού αποβιβαστείτε από το λεωφορείο, στρίβετε αριστερά και κατευθύνεστε από την οδό Αναλήψεως προς τη γέφυρα του χειμάρρου Αναύρου. Πριν τη γέφυρα στα δεξιά σας βρίσκεται η οδός Φιλιππίδη. Στρίβετε στην οδό Φιλιππίδη και την ακολουθείτε μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κίτσου Μακρή. Στρίβετε στην οδό Κίτσου Μακρή, την οποία και ακολουθείτε. Το ΛΚΚΜ βρίσκεται αριστερά όπως κατευθύνεστε στην ομώνυμη οδό (οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ανθιμου Γαζή).
   
 • Από το σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου: Κατευθυνθείτε με τα πόδια προς τη θάλασσα και την οδό Γρ.Λαμπράκη. Περάστε απέναντι και κατευθυνθείτε με τα πόδια προς τη στάση μπροστά από το Δημαρχείο (απόσταση 200 μέτρων περίπου). Από τη στάση Δημαρχείου επιβιβαστείτε στο λεωφορείο νο.3 και κατεβείτε στη στάση Περραιβού επί της οδού Αναλήψεως. Αφού αποβιβαστείτε από το λεωφορείο, στρίβετε αριστερά και κατευθύνεστε από την οδό Αναλήψεως προς τη γέφυρα του χειμάρρου Αναύρου. Πριν τη γέφυρα στα δεξιά σας βρίσκεται η οδός Φιλιππίδη. Στρίβετε στην οδό Φιλιππίδη και την ακολουθείτε μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κίτσου Μακρή. Στρίβετε στην οδό Κίτσου Μακρή, την οποία και ακολουθείτε. Το ΛΚΚΜ βρίσκεται αριστερά όπως κατευθύνεστε στην ομώνυμη οδό (οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ανθιμου Γαζή).
   
 • Από το κέντρο του Βόλου: Επιβιβαστείτε στο λεωφορείο με αριθμό 3 από τις στάσεις των οδών Ιάσονος (ως το ύψος της Κ.Καρτάλη) και Κ.Καρτάλη. Κατεβείτε στην οδό Αναλήψεως στη στάση Περραιβού. Αφού αποβιβαστείτε από το λεωφορείο, στρίβετε αριστερά και κατευθύνεστε από την οδό Αναλήψεως προς τη γέφυρα του χειμάρρου Αναύρου. Πριν τη γέφυρα στα δεξιά σας βρίσκεται η οδός Φιλιππίδη. Στρίβετε στην οδό Φιλιππίδη και την ακολουθείτε μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κίτσου Μακρή. Στρίβετε στην οδό Κίτσου Μακρή, την οποία και ακολουθείτε. Το ΛΚΚΜ βρίσκεται αριστερά όπως κατευθύνεστε στην ομώνυμη οδό (οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ανθιμου Γαζή).
   
Ανοιγμα σε νέο παράθυρο: Χάρτης Νομού Μαγνησίας Ανοιγμα σε νέο παράθυρο: Χάρτης πόλης Βόλου
Εικονίδιο επιστροφής στην αρχή της σελίδας 
 | Αρχική σελίδα | Γλωσσάρι | Αναζήτηση site |     | Βοήθεια | Επικοινωνία | English edition |  
Εικονίδιο για επιτυχής αξιολόγηση css μέσω css-validator    Εικονίδιο για επιτυχής αξιολόγηση σελίδας μέσω Watchfire WebXACT    Εικονίδιο για επιτυχής αξιολόγηση xhtml code μέσω validator.w3  
http://www.lib.uth.gr/LWS/el/ls/lib_mps/mps_2.asp
Ημ/νία δημιουργίας: 2006-03-15
Ημ/νία ανανέωσης: 2007-01-10
Metadata & αξιολόγηση ιστοσελίδας
Εικονίδιο μετάβασης σε: www.espa.gr/ (άνοιγμα σε νέο παράθυρο)   Εικονίδιο μετάβασης σε: www.europa.eu (άνοιγμα σε νέο παράθυρο)   Εικονίδιο μετάβασης σε: www.digitalplan.gov.gr (άνοιγμα σε νέο παράθυρο)    © 1997-2019 Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας |
  Εικονίδιο μετάβασης σε νέο παράθυρο φιλικής εκτύπωσης σελίδας Φιλική Εκτύπωση Σελίδας  γραφικό
  Εικονίδιο μετάβασης σε νέο παράθυρο φιλικής εκτύπωσης σελίδας Φιλική Εκτύπωση Σελίδας